sâmbătă, 22 noiembrie 2008

TV

Sambata seara: un zapping la televizor: "O-la-la" cu Andra la Pro TV si "Secret Talent" cu Dan Negru la Antena 1. Niste porcarii sinistre:
Andra prezinta o emisiune al carei scop este memorarea unor cantece. Se premiaza memorarea exacta a versurilor si NU interpretarea. Adica toata montarea muzicala a emisiunii e inutila, iar pentru a-si dovedi capacitatile de memorare, concurentii ne chinuie cu niste interpretari care nu au nimic in comun cu muzica. Iar o Andra care pare a se gandi doar la ce va face dupa ce termina emisiunea, care joaca fad un rol prost, este tot ce mai trebuia unui alt gunoi Media Pro.
La Antena 1, Dan Negru il incurajeaza pe Cerebel sa taie cu drujba niste cutii de lemn, in timp de intr-una dintre cutii e inchisa o domnisoara. Cerebel e emotionat, transpira, spera sa crute viata domnitei si taie toate cutiile pana la una, in care, magie, e tanara teafara, nevatamata si care nu poate sa creada ca mai este in viata. Tot acest circ "girat" cu prezenta in juriu a lui Mircea Albulescu care trebuie sa si aprecieze prestatia.
Penibil. Si asta cu indulgenta!

5 comentarii:

  1. Doamne,Nic!!
    Pentru ce iti irosesti timpul cu prostii?!?
    Eu am renuntat de mult sa ma mai uit la TV.
    Ai vazut 'Amadeus'?
    Kiss si vise pufoase!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca sunt socat ca exista TVR 3 si nu regret faptul ca n-am cablu in casa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, CRBL a taiat cutia maxim 15 centimetri de parca aia nu se putea lasa in jos, o emisiune penibila, daca nu ma insel este marca a la ' Lazarov

    RăspundețiȘtergere
  4. inca nu te-au luat astia la carcotasi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti prostii pot avea,o emisiune la TV.Esti din teapa carcotasilor.Trimite un CV...

    RăspundețiȘtergere