miercuri, 26 noiembrie 2008

Cristi de la BucurestiNu! Nu este Adrian Minune. Nici Adi de la Valcea. Nici Sorinel Pustiu. Este.......Ministrul de Interne- Cristian David.
Acum vreo 2 saptamani, aparea in Cotidianul un articol referitor la modul de prezentare vestimentara a catorva dintre politicienii cei mai proeminenti de la noi. Concluzia era ca habar nu au sa se imbrace si sunt departe de imaginea politicianului occidental.
Ceea ce vreau sa se inteleaga este ca nu critic datele naturale ale domnului David, ci "micile" interventii stilistice, care probabil sunt pe gustul dansului. Oricum, mi se pare inadmisibil, ca un reprezentant al statului (si inca din functia de ministru) sa promoveze o astfel de imagine.

7 comentarii:

 1. Ăla nu este Cristian David, ăla este Cristian Troacă şi după cum se vede promovează imaginea interlopului ministru.

  RăspundețiȘtergere
 2. :)))
  pe gustul dânsului (in text se intelege pe gustul dansului ). ma mir ca dimitri n-a remarcat :D

  poate e de la mare poza sau ceva de genul asta. banuiesc ca vladimir putin nu sta pe plaja (in... salupa de pescuit ;) ) in costum.

  RăspundețiȘtergere
 3. @dimitri
  Cristian Troaca pe numele de fata!
  @m
  Coresct! Asa e: "dânsului"
  @t3mb3
  Iti plac, nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Eh, hai! Crezi ca nu se identifica nimeni cu imaginea asta? Mai mult de jumatate din Bucuresti il privesc la modul wow. E PR, dom'le!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dupa atata “rautate” si zambete pe sub mustati se naste in mine dorinta materna de a apara personajul si de a aprecia ca in toata sinceritatea lui nu face decat sa fie o imagine sugestiva a mediului autohton din care face parte.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nic,recunoaste cinstit ca esti invidios pe ochelarii lui!
  :)
  Si da,are dreptate anonimul!!!!
  MAAARE dreptate!!!
  Viva Romanik!!!
  :)

  RăspundețiȘtergere