luni, 24 noiembrie 2008

Silvia

Avea zilele trecute angie unu post "Barbatul fara femeie", in care era si un citat din "De ce iubim femeile" a lui Mircea Cartarescu. Se incearca tot felul de raspunsuri, mai generale sau mai particulare, cu care te identifici mai mult sau mai putin, si pe care "la rece" le gasesti bine scrise, valabile etc.
Dar "la cald" e cu totul altceva. Cand ieri am stat cu febra si cu dureri groaznice si abia ma puteam misca, raspunsul la intrebarea lui Cartarescu mi-a fost mult mai la indemana: pentru ca doar "ea" putea avea grija de mine asa simplu si natural. Multumesc Silvia!

8 comentarii:

  1. Eu i-as fi pus o intrebare lui Cartarescu : Cum a putut scrie ceva atat de mediocru si de impopotonat stilistic si sa se mai si laude ?

    Dar da, iubim femeile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nic : Nu inteleg de ce te tot prinde akismetul cand comentezi. Sigur exista vreun spammer care foloseste o adresa similara, altfel nu-mi explic.

    RăspundețiȘtergere
  3. @offtopic
    http://www.alinaplugaru.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai omul care sta o viata langa tine are darul de a te ajuta atunci cand ai nevoie. Si acel om este sotia sau mama. Stim cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  5. krossfire, există o adresă la fel, eu am încercat mai de mult să intru pe blog şi mă ducea pe un site ciudat.
    Dan, Silvia citeşte blogul :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @dimitri
    A lasat cumva vreu comentariu prin alta parte? :D
    Adica mai exista un site cu adresa ca a mea? E posibil?????

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai, ca e aplicabil si invers. Sa nu fim chiar atat de pretioase. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Îi mulţumesc si eu Silviei că a avut grijă de tine,Nic(şi că a confirmat înca o dată că nu puteţi fără noi,hehee) si îmi pare rău să aud că ai fost bolnav!:(
    Sper că te-ai insănătoşit!
    Weekend frumos şi relexant îţi doresc,Nic!

    RăspundețiȘtergere