joi, 20 noiembrie 2008

Diverse

Subiectul "Oana Niculescu Mizil" s-a cam fumat zilele astea. Prestatia candidatei PSD la testul de la Cotidianul a fost discutata si re-discutata. Dar, din curiozitate legata de personaj, am rasfoit si blogul dansei, unde am dat peste o invitatie la concert (evident electoral): Adi Minune, Sorinel Copilul de Aur, Dorel de la Popesti, Sorinel Pustiul si Dan Armeanca. Daca va mai faceti sperante sa prindeti reprezentatia, va dezamagesc: a fost deja pe 15 noiembrie. Iar ca sa nu credem ca asta este lingusire a prostimii, domnul Vlad Georgescu, , (fumat si el demult), intr-un comentariu ne "convinge" ca asta este "contextualizare şi capacitatea de a empatiza!"! Halal. Doamna Mizil e bucuroasa ca a putut face atatia oameni fericti desi nu ii poate multumi pe toti! Dar macar poate sa incerce.
Astia sunt candidatii PSD!
Pentru textul original aici.

Ieri am fost la Gala Internationala a Baletului. Au fost unele dansuri care i-au placut chiar si unui necunoscator ca mine. Dar........ca si la spectacolul de sambata: 15 minute intarziere. Si imi aduc aminte de vorbele unui mare profesor interbelic: "...inaintea razboiului, mergeam intr-un tren. In fata mea, statea o nemtoaica, si trenul nu pornea la timp. Nemtoaica se impacienta; iar eu i-am spus ca nu avea dreptate, fiindca noi, aici, in Orient, traim in eternitate, fara acel simt fin al timpului. Noi nu stim ce-i aia ceas. Apusenii au un simt precis al timpului, dar noi traim in eternitate."
Sa ne fie de bine!

5 comentarii:

  1. Chiar vroiam să scriu despre Cătălin Voicu. Mie mi se pare că dacă îi pui puţin păr seamană cu Nicolae Guţă.
    Altfel, nu ştiu cum de a aceptat-o Vanghelie pe ONM la el acolo, unde sunt mari şanse să iasă pesedişti. S-or fi gândit că o pun de umplutură, ca să fie din moment ce candidează împotriva lui Becali.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce ziceti de politicienii care si-au facut profile pe facebook si adauga pe toata lumea? E haos deja, s-au facut doua tabere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monique, ai putea să ne spui ce ai găsit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trecut doar sa te 'vad'!
    Nu-mi place politica(si nici nu ma pricep)asa ca nu pot comenta!
    Sunt mereu in intarziere...asa ca...'mea culpa'...nici aici nu pot comenta!
    :)
    Vise pufoase,Nic!

    RăspundețiȘtergere