marți, 14 aprilie 2009

Despre Revolutie- "Somnul ratiunii naste monstri"

Am descoperit recent un articol mai vechi al Ruxandrei Cesereanu despre Revolutie. A noastra, sau cel putin aia care ne priveste si pe noi.
Dati trezirea si vedeti pe ce lume traim, de unde venim si ce-i cu noi. Lumea nu a inceput cu McDonald's-ul si nu se termina cu vacanta de 1 mai. Dar parca se mai strica putin cu dobitociile lui Nastase si Geoana.

6 comentarii:

  1. Oricat de mult am fi impotriva lui Basescu toate aceste afirmatii puse intr-o lumina melo-dramatica, de catre niste oameni care nu sunt cu nimic mai buni decat proriile lor acuze, ar trebui tratate doar ca niste zbateri cloncanitoare preelectorare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim
    Sunt intr-adevar niste petarde preelectorale, dar promptitudinea de a spune ca negrul e alb si invers dar o buna parte a populatiei LE CREDE (rezulta asta din orice sondaj). Albul e alb si negrul e negru si trebuie un somn adanc al ratiunii ca sa poti crede inversul

    RăspundețiȘtergere
  3. delcaratiile lui basescu au parut de data asta biete labute de iepuras in lupta cu vulturii. s-a si grabit sa apara la tvr ca sa se asigure ca toata lumea aude mesajul lui . Dosarele lui Nastase? pai pana acum trebuiau sa fie deja inchise, ca doar basescu e presedinte de 4 ani, nu? Ce sa mai zic de minunata familie.. EBA face niste declaratii de care rad si copiii de clasa I, dar e candidata la parlamentul european, iar cealalta odrasla..are tupeul sa spuna ca dupa divort are penthouse-ul din baneasa..Deci..la asa familie prezidentiala.. asa tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. @alex
    FAptul de a o amesteca pe EBA si pe Ioana Basescu in judecata lui Traian basescu ca presedinte este o intoxicare gen Antena 3, care prin cretinoizii de serviciu seara, fatalmente, nu-si pot gasi alt subiect decat Basescu.
    Postul asta este in legatura cu urmatorul "Gunoi la felul principal": dupa ce televiziunile particulare tapmesc poporul cu o cantitate enorma de tampenii, dupa ce se asigura ca activitatea cerebrala a telespectatorului a intrat intr-un dulce somn, ni se servesc acei cretini care repeta obsesiv ca Basescu este pricina tuturor relelor, iar multi chiar pun botul

    RăspundețiȘtergere