marți, 16 decembrie 2008

Siderurgia hunedoareana

Afisaj electronic astazi la intrarea in combinatul siderurgic Arcelor Mittal din Hunedoara: "Au trecut 134 de zile de la ultimul accident de munca". E de bine? In ce ma priveste as lua asta drept o amenintare!

7 comentarii:

  1. Suna intr-adevar sinistru...foarte ''Cand a fost ultima data cand te-ai lovit accdiental...'

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la ce a scris Krossfire, sinistru si ciudat in acelasi timp, cu siguranta e un anunt in spatele caruia se afla un mesaj bine gandit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai atatea? Pai sunt putine...

    RăspundețiȘtergere
  4. E ca reclamele la Malboro cu substrat care ataca legile antifumat.

    RăspundețiȘtergere
  5. In industriile grele unde se lucreaza cu utilaje uriase, tensiune de inalte voltage, cuptoare cu temperaturi de peste 700 grade C, etc, accidente se petrec, e un fapt.. le poti preveni dar trebuie sa fii setata mintal pe a-ti proteja integratitatea ta corporala dar si a altora! protectia muncii in RO a fost multi ani un exercitiu birocratic. iar pt a schimba asta, trebuie prin orice metoda sa incerci sa-i faci pe muncitorii din industriile grele sa inteleaga ca viata lor trebuie protejata si ei sunt direct responsabili, nu sefu'. ce spui tu e una dintre metode. Au trecut 134 zile de la ultimul accident e un fel de comanda subconstienta la 'tine-te departe de a fi al 135-lea'.. si functioneaza in subconstient.

    E cu totul alt tip de munca decat 'office jobs'. Deci si modalitatile si continutul comunicarilor sunt altele... Repozitionea-ti modul de abordare si o sa intelegi! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Depinde si ce intelegi prin accident de munca.

    RăspundețiȘtergere