marți, 2 decembrie 2008

Prostia votului in alb

Aproximativ 160.000 de oameni au votat in alb! 160.000 de oameni au crezut ca un vot in alb va ajuta la ceva. As vrea sa ii intreb: cat s-a concentrat discutia publica asupra mesajului transmis de ei? Cat s-a impiedicat presa de numarul de 160.000? Mult mai alarmant asupra perceptiei publicului a politicului, a fost absenteismul! Deci daca vroiau sa spuna ceva, mai bine stateau acasa!
Pe de alta parte, Ioan T Morar spune tot ce e de spus desre "votantii in alb". Aici

7 comentarii:

  1. nicdan, eu am sa ma abtin de la a-mi exprima parerea cu privire la "votantii in alb". am cunostinte care au facut astea si le-am spus in fata ce gandesc, asa ca nu are rost sa-ti umplu tie pagina de injurii.dar, privind la modul cel mai simplu lucrurile, nu inteleg de ce dracu au mai batut drumul pana la sectia de votare.nu au ce face cu timpul lor sau ce? mai grav este ca unora li s-a parut probabil "cool" sa faca treaba asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Este pana la urma un semn de protest. Iar romanul este revolutionar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu data viitoare cred ca organizez un protest real, o blocare a sectiilor de votare....ma mai gandesc :D (E putin ilegal dar nu e o premiera)

    Stii ce a fost cool in a-mi anula votul (nu a vota in alb) ? Faptul ca mi s-a decontat totusi biletul de autobuz pana la Valcea pentru ca aveam stampila de vot pe buletin ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, daca stiam ca se deconteaza imi cumparam bilete la circ.

    RăspundețiȘtergere
  5. pac,pac,pac sau mai adaugat 160.000 pentru PSD sau PNL

    RăspundețiȘtergere
  6. eu zic ca de la 'eseurile' lui saramago ni se trage

    RăspundețiȘtergere