luni, 1 decembrie 2008

Fast thoughts

ganduri rapide:
-la numararea a 77% din voturi PDL e pe primul loc! sa traiasca "victoria lu' Geoana" si "milioanele" care l-au votat.
-discursurile de dupa anuntarea Exit-pollurilor m-au impresionat prin nesimtirea si aplombul cu care au fost facute (ca totdeauna de altfel). Oamenii aia spun cele mai mari tampenii, dar CU APLOMB, ceea ce, in ochii omului de bun simt, poate fi confundat cu veridicitatea.
-am inceput sa vad magazinul Unirea. Au dat jos in ultima saptamana vreo 2 reclame uriase de pe el, si, pentru prima oara dupa multa, multa vreme, se vede iarasi magazinul. This is good!
-au avansat cu lucrarile si la magazinul Cocor. I-au pus fatada cortina si l-au umplut de ecrane, care, daca sunt mari, colorate si inedite ar trebui sa ne para si frumoase (dupa logica lui Piedone cu palmierii). Ei bine nu e chiar asa!

10 comentarii:

  1. asta-i politica romaneasca. de-asta nici n-a venit lumea la votr. s-a scarbit. pe cine sa alegi? toti sunt la fel. aceiasi de 19 ani...

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii cocoreni fac un ban cinstit cu panourile alea si tu te impotrivesti? ce conteaza fata orasului si buna stare a retinei tale cand buzunarasul se umple? poc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce vor mai precis sa faca in locul magazinului Cocor ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca vor sa-i schimbe destinatia de magazin. dar cred ca vor sa-i ridice standardele, ca pana acuma era un nenorocit de magazin general comunist.

    RăspundețiȘtergere
  5. ai vazut reclama aia mare de pe unirii la laptop? au gresit memoria era Mb :))) in loc de Gb

    RăspundețiȘtergere
  6. krossfire, numele zice tot: nu mai e cocorul ala, cu marfuri intre unirea si idm, acu' s-a facut "cocor chanel". mie imi suna a "adibas". da' cred ca din cauza ca nu sunt in target. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fast thought (sau fast question?): care e logica lui Piedone cu palmierii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Citez din Evenimentul zilei: "Piedone nu s-a apucat să planteze palmieri de capul lui. „Dacă ne aşezăm acum pe băncuţă şi întrebăm 20 de oameni, sigur o să fie mulţumiţi“, e convins primarul care, atunci când a câştigat mandatul, spunea că „numai dacă văruiesc copacii şi tot o să fie mai mult decât a făcut Inimăroiu“. Piedone s-a gândit să „văruiască“ nişte palmieri, mai ales că „sunt mai ieftini decât platanii lui Inimăroiu“ şi „e ceva şoc“.

    Rezum: logica lui Piedone (primarul sectorului 4) e urmatoarea: "e frumos ca e soc"

    RăspundețiȘtergere